Agrariėrs


Een zonnestroominstallatie  helpt u kosten te besparen en draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, steeds meer wordt u door uw afnemers, zoals Friesland Campina hierop getoetst. De impact van zonnestroom gaat verder, het maakt dat u en uw medewerkers kritischer worden op het gebruik van energie en het versterkt uw “groene imago”, zeker wanneer de prestaties van de zonnestroominstallatie in bijvoorbeeld uw winkel met boerderij- streekproducten  middels een display zichtbaar zijn en weergegeven wordt op uw website als u levert aan eindklanten. De lage zonnepaneelprijzen en fiscale regelingen maken de investering  voor agrarische bedrijven steeds interessanter.

 

De vaak relatief grote daken met mogelijkheid voor het eenvoudig aanbrengen van zonnepanelen biedt een zee aan mogelijkheden. Zonnepanelen houden ook de zon van het dak zodat het minder warm wordt in uw stal.

 

Wij ontvangen u graag in onze showroom waar u een aantal demonstratie-opstellingen van zonnepanelen kunt zien en kennis kunt nemen van de kwaliteit van de door ons geselecteerde materialen. Maak voor het bezoekje aan ons bedrijf van te voren even een afspraak 013-5117227.



 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer