Bedrijven


Duurzame energie, goedkoop en groen. Gewoon doen!

Een zonnestroominstallatie op uw bedrijfspand helpt u kosten te besparen en draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Steeds meer wordt u door uw afnemers hierop ‘getoetst’. Maar zonnestroom doet meer! Het maakt dat u en uw medewerkers kritischer worden op het gebruik van energie. Daarnaast versterkt het uw ‘groene imago’. U kunt overwegen de prestaties van de zonnestroominstallatie bij de receptie van uw bedrijf middels een display zichtbaar te maken en weer te geven op uw website. De lage zonnepaneelprijzen en fiscale regelingen maken de investering  voor uw bedrijf zeker interessant.


Zonnestroom voor uw medewerkers
Wij kunnen u assisteren bij het opzetten van een zonnestroomprivéproject voor uw medewerkers. We verzorgen lezingen en bespreken samen met u interessante maatwerkoplossingen. U kunt als bedrijf overwegen het zonnestroomprivéproject financieel aantrekkelijk te maken voor uw medewerkers. Ruim twintig medewerkers van Hoppenbrouwers Elektrotechniek hebben via ons eigen zonnestroomprivéproject  geïnvesteerd in zonnestroom.

Wij ontvangen u graag in onze showroom waar u een aantal demonstratie-opstellingen van zonnepanelen kunt zien en kennis kunt nemen van de kwaliteit van de door ons geselecteerde materialen. Maak voor het bezoekje aan ons bedrijf van te voren even een afspraak 013-5117227.

  
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer