Woningbouw


Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van een nieuw pand wilt u graag kwaliteit zien. U moet diverse partijen samen laten werken om die wens uit te laten komen. Utiliteit is de oudste tak van sport van Hoppenbrouwers Elektrotechniek; we hebben dan ook veel ervaring op dit gebied als totaalinstallateur. Wilt u een geïntegreerd systeem, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Multidisciplinair
Als totaalinstallateur heeft Hoppenbrouwers alle disciplines onder één dak. Eén aanspreekpunt voor  meerdere systemen: elektrotechnische installaties, inbraak– en brandbeveiliging, telefonie, netwerken, domotica en natuurlijk een 24 uursservice. Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar onderhoud, dan kunnen we u helpen met een integrale onderhoudsovereenkomst.

 

Kwaliteit
Dankzij jarenlange ervaring kunt u rekenen op hoge kwaliteit. Uiteraard voldoen we aan de strenge normen op het gebied van richtlijnen en regelgeving. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan ISO 9001, VCA** en BORG Beveiligingsbedrijf certificeringen.

 

Capaciteit
Als u op korte termijn handen tekort komt kunnen wij u snel hulp bieden. Met ruim 200 medewerkers zijn we in staat om ons flexibel op te stellen tijdens de drukke periodes in uw bouwproces.

 

Jong en enthousiast
Een nieuw pand is iets om trots op te zijn en wij zien u graag tevreden. En tevreden klanten, zo is onze filosofie, krijg je door tevreden medewerkers. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan de individuele ontwikkeling van ons personeel. Ze beheersen hun vak en werken met enthousiasme aan uw projecten. Ons personeel wordt voortdurend opgeleid, zodat we u kunnen vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van woningbouw.


Hoppenbrouwers is een professionele organisatie met veel kennis, kunde en capaciteit. Met één contactpersoon waar u met al uw vragen terecht kunt en een heel team erbij om op én mee te bouwen.

 

 


 


 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer