Glasvezeltechniek


Steeds vaker wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van glasvezeltechniek: het is snel en betrouwbaar. Traditionele koperbekabeling kan uw netwerk traag maken: met glasvezel heeft u dat probleem niet snel. Glasvezel is bovendien ongevoelig voor storingen door elektromagnetische straling.

 

Glasvezel is een investering in de toekomst met een jarenlange garantie. Hoppenbrouwers heeft hoogwaardige apparatuur in huis om glasvezelverbindingen kwalitatief en betrouwbaar af te werken, zoals

fusielasapparatuur en een OTDR-meter waarmee de kwaliteit van aansluitingspoorten wordt getest.

 

Blown fibre, een innovatieve glasvezeltechniek
Alhoewel ‘normale’ glasvezel een modern product is waar u jaren mee voort kunt, zijn er alweer nieuwe ontwikkelingen. “Blown fibre” is een innovatief product met flexibele mogelijkheden voor het aanleggen van glasvezel. Door een lege buis in uw pand wordt een bundel glasvezels geblazen. Dit type netwerk is later eenvoudig ‘op te waarderen.

 

Air Blown Fibre wordt meer en meer gebruikt dankzij de vele voordelen: investeringen kunnen verdeeld worden over een groter tijdsbestek, het uitbreiden van het netwerk is flexibeler geworden, het netwerk is onderhoudsvriendelijk en op aanvraag kan er te alle tijden meer capaciteit ‘ingeblazen’ worden. 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer