Netwerkinfrastructuur


Is uw netwerk traag? De traagheid van uw systeem ligt niet altijd zoals vaak gedacht bij de computer, maar ook uw bekabeling kan het zwakke punt zijn. Door nieuwe technieken die gebruik maken van het netwerk, zoals Voice-over-IP, beveiliging, toegangscontrole en camerabewaking, worden er steeds hogere eisen gesteld aan uw bekabeling. Was voorheen de capaciteit van Cat-5 voldoende, tegenwoordig worden 80% van alle aanvragen bij Hoppenbrouwers voor nieuwe infrastructuur met categorie 6, 6A of categorie 7 bekabeling ingevuld. Allemaal oplossingen geschikt tot 1 of 10 Gigabit.

 

Ook glasvezel

Hoppenbrouwers is op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, kantoorruimtes of productiehallen, we kunnen u helpen met ontwerpen en aanleggen van complete UTP, FTP, STP en glasvezelnetwerken van Cat-5, Cat-6 Ún Cat-7.

 

We bieden u kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Al onze systemen voldoen aan alle eisen die voor de gekozen bekabeling gelden. Kiest u voor een netwerkconcept zoals bijvoorbeeld Brand-Rex, dan kunnen we door certificering een garantie voor performance en beschikbaarheid geven.



 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer