Domotica


Wilt u een comfortabele leefomgeving, met veel bedieningsgemak? Of wordt u misschien een dagje ouder en zoekt u mogelijkheden om langer in uw eigen huis te blijven wonen? Dan is Domotica iets voor u.

WoonhuisautomatiseringComfort
Domotica is een verzamelnaam voor het automatiseren en combineren van allerlei mogelijkheden in en rondom het huis. Domotica kan dan veel voor u betekenen. Verlichting, gordijnen, zonneschermen, beveiliging, electrische apparatuur, alles kan gekoppeld worden. Door de centrale bediening kunt u allerlei functies onder één knop brengen, waardoor u niet meer het hele huis door hoeft om de verlichting uit te doen, de rolluiken te laten zakken en het alarm in te schakelen.

Ouder worden in eigen huis
Misschien wilt u ook graag zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen? Ook als uw fysieke mogelijkheden afnemen? Ook personenalarmering kan deel uit maken van Domotica. U kunt dan eenvoudig zelf alarm slaan, maar er kan ook hulp geboden worden als u die nodig heeft maar er niet meer om kunt vragen: bijvoorbeeld als u gevallen bent en niet meer zelf op kunt staan. Bewegingsmelders kunnen zo’n situatie vaststellen en er wordt dan automatisch een verbinding tot stand gebracht met hulpdiensten. Via microfoons en luidsprekers in uw huis kunnen zij contact met u krijgen.

Geen hak- en breekwerk
Hak- en breekwerk is niet nodig. Vrijwel alle domoticasystemen kunnen draadloos geïnstalleerd worden. Veel meer dan een kastje in de meterkast, afstandsbediening of een bedieningspaneel heeft u niet nodig.

 

Thuisnetwerk

Ook een thuisnetwerk, waarop u telefoon, tv en internet kunt aansluiten, is een vorm van Domotica. 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer