Terreinbeveiliging


Voor een goede beveiliging van uw pand en inventaris is het van belang om ongewenste gasten al te signaleren voordat ze een poging doen om binnen te komen. Er bestaan diverse technieken die hierbij kunnen helpen, zoals actief infrarood en coaxiaal kabel. Vaak zijn deze systemen echter zeer zichtbaar of gevoelig voor weersinvloeden. Er is nu een nieuw concept op de markt dat deze nadelen niet kent: Optische vezeldetectie.

De basis van optische detectie wordt gevormd door een rubberen mat met detectiekabels erin. Als er gewicht op de mat komt wordt er een signaal afgegeven. Natuurlijk kan de gevoeligheid zo worden ingesteld dat regen of kleine dieren geen alarm veroorzaken. De matten kunnen op allerlei manieren verwerkt worden: onder tegels of grind, langs de dakrand, in hekken.

Deze matten kunnen in combinatie met een camerasysteem gebruikt worden: de camera richt zich automatisch op de plek waar beweging is gesignaleerd. Vraagt u gerust vrijblijvend advies voor uw situatie. terreinbeveiliging 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer