Inbraakbeveiliging zakelijke panden


InbraakschadeInbraakbeveiliging begint met de vraag “Waar zou een inbreker voor komen?”. Uw antwoord geeft aan waar de nadruk van uw inbraakbeveiligingssysteem moet liggen. Bouwkundige aanpassingen zijn natuurlijk een eerste barrière, zoals raam- en deurkozijnen die voorzien zijn van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Een bijzondere maatregel is ook de mistgenerator.

Een inbraaksignaleringssysteem vormt vaak een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige maatregelen. Zo’n installatie bestaat uit een centrale waarop een aantal detectoren is aangesloten Als één van de detectoren een (poging tot) inbraak signaleert, wordt er een alarmsignaal doorgestuurd naar een Particulieren Alarmcentrale (PAC). Zij ondernemen dan actie. Wij zijn een erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goed inbraaksignaleringssysteem. We brengen uw situatie in kaart en luisteren naar uw wensen. U krijgt dan een advies op maat.

Als alle benodigde preventiemaatregelen zijn uitgevoerd, ontvangt u een kwaliteitsdocument in de vorm van een BORG Certificaat of Borg Opleveringsbewijs. U weet dan zeker dat voldaan is aan de kwaliteitseisen die de overheid en verzekeraars stellen aan de beveiligingsmaatregelen.

Neem contact op met één van onze adviseurs als u meer wilt weten!

CCV Borg 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer