Projecten

Terug


GVT 2 (Gebroeders Versteijnen Transport), Tilburg

Zes jaar geleden bouwden zij een nieuw pand op een groot perceel op industrieterrein Vossenberg. Hoppenbrouwers voerde in deze nieuwbouw diverse installatiewerkzaamheden uit.

Net voor de bouwvakvakantie van 2011 werd bij Hoppenbrouwers een offerte aangevraagd voor de realisatie van GVT 2 gelegen tegenover GVT 1.

 

Binnen vier weken werd besloten dat Hoppenbrouwers ook voor deze nieuwbouw de installatiewerkzaamheden mocht uitvoeren. Snelheid was geboden. GVT 1 moest ruimte maken voor een nieuwe gebruiker en de toenmalige gebruiker zou een nieuwe plek vinden in GVT 2. Al tijdens de bouwvakvakantie werd daarom gestart met de werkvoorbereiding. Zo kon in week 36 meteen gestart worden met de uitvoering.

 

Als eerste was de opslag klaar. De lichtlijnen brandden al terwijl de vloer nog niet was gestort en het dak nog niet waterdicht was. De dag nadat de vloer was gestort werden de werkzaamheden weer hervat. Twee maanden werd er door Hoppenbrouwers hard aan gewerkt zodat 8 november 2011 de eerste pallets geplaatst konden worden. Een maand daarna was de expeditie gereed. Tot het einde van dit jaar wordt nog gewerkt aan het kantoor.

 

Mede door de (extra) inzet van monteurs en het team van Hoppenbrouwers was het mogelijk dit project zo snel voor elkaar te krijgen. Tijdens de piekperiode waren er 12 tot 15 collega’s namens Hoppenbrouwers aan het werk.

 

Een topprestatie om in een dergelijk korte tijd 17.500 m2 opslagruimte van divers installatiewerk te voorzien.

 

Enkele feiten op een rij:

- 4500 door Hoppenbrouwers gewerkte uren
- Opslag 10.500 m2, 14 meter hoog
- Expeditie 6.250 m2, 8 meter hoog
- Kantoor 650 m2, twee verdiepingen
- ± 100 camera’s gemonteerd
- 40 dockdeuren aanwezig

 

Toegepaste producten & diensten
- Toegangscontrole
- Beveiligings- en Inbraaksignaleringsinstallatie
- Brandmeld- en ontruimingsinstallatie
- EIB systeem (gebouwbeheersysteem)
- Licht- en Krachtinstallatie
- Datanetwerk
- Geluid- en omroepinstallatie
- Noodverlichtingsinstallatie
- Cameraobservatiesysteem
 
Direct contact? bel 013 - 511 72 27 site by partout | Disclaimer